Reactie plaatsen

Reacties

Tatjana
4 maanden geleden

Ik ben al enkele keren bij Arpine geweest: voor de wenkbrauwen, voor de massage en ook voor de gezichtsbehandeling. Ik ben super tevreden geweest en ik ben van plan om mijn bezoeken door te zetten.
Arpine is echt heel aardig en luistert naar je. Ze is echt een aanrader!

Ashmie
4 maanden geleden

Hele lieve dame Arpine.
Geeft heel goed advies, is professioneel.
Zeker aan te raden. Blij dat ik jou heb leren kennen en je ziet mij zeker en vaker terug.

Joyce
4 maanden geleden

Ik ben heel tevreden over de behandeling die ik heb gehad, mijn huid ziet er nu al beter uit. Arpine is een lief persoon , ik voelde mij op mijn gemak . Tweede afspraak is al gemaakt.

Alexandra van der Schot-Koeleveld
4 maanden geleden

Wat voelde ik mij heerlijk ontspannen en wat was mijn huid opgeknapt na de gouden gezichtsbehandeling door Arpine. Ik kom zeker terug!

Renata
4 maanden geleden

Ik ben nu twee keer bij Arpine geweest. Ik werd heel leuk ontvangen en voelde mij meteen op mijn gemak bij haar. De behandelingen waren naar wens en zeer professioneel uitgevoerd.
Ik ben top geholpen dus in een zeer prettige sfeer.

Lisette
6 maanden geleden

Tijdje terug voor de eerste keer geweest om mijn wenkbrouwen te laten doen. Was heel tevreden. Daarbij had ze ook nog goede adviezen. Ik kom zeker terug

Gayana
6 maanden geleden

Hygiëne en netheid, Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde. Met 1 woord laat je zeker een keer verwennen door Arpine 🤗

Radha
6 maanden geleden

Arpine is een heel lief persoon . Ze neemt tijd voor je en geeft heel goed advies. Ben superblij met de behandelingen die ik heb gehad. Kijk er naar uit voor mijn volgende afspraak

Noëlle
6 maanden geleden

Heb m'n wenkbrauwen laten verven en epileren met een touwtje en het resultaat is heel mooi ! Ik kom zeker terug !

Wendy
6 maanden geleden

Een heerlijke gezichtsbehandeling bij Arpine Beauty Salon is echt een aanrader! Wat een vakvrouw is zij. Ze neemt echt de tijd, luisterde goed naar mijn wensen. En ik kon een uur lang heerlijk ontspannen en van de behandeling genieten. Na een uur ging ik met een heerlijk schoon en verzorgd gezicht blij en tevreden de deur uit. Ook mijn wenkbrauwen waren weer mooi van kleur en in vorm. Dus wil je even lekker ontspannen en goed advies van een echte deskundigen dan is Arpine echt top!