Reactie plaatsen

Reacties

Charlotte
een jaar geleden

Ze is echt de beste en de liefste!!!! Bedankt voor mijn mooie wenkbrauwen ❤❤

Tatiana Tellier
2 jaar geleden

Na een lange ziekte en revalidatie is het leren kennen van Arpine en het bezoeken van haar salon als een verademing. Vriendelijke, huiselijke sfeer en professionele behandeling door Arpina. Ik kom graag nog een keer. Ik ben verheugd.

Annemieke
2 jaar geleden

Elke afspraak voel als een warme deken. De sfeer in de salo is warm en huiselijk, gezellig maar toch uiterst professioneel, net als Arpine zelf. Vriendelijk, warm en uitermate professioneel. Zeer blij dat ik bij haar terecht kan.

Karen
2 jaar geleden

Twee keer een hele fijne behandeling gehad bij Arpine.

G Engels
2 jaar geleden

Wat zag ik er mooi uit op de bruiloft van mijn zoon. Zoveel positieve reactie.
Dank je wel
Arpine

Lisanne Jespers
2 jaar geleden

Meerdere behandelingen gedaan en met alles super tevreden! Altijd fijne sfeer echt als thuiskomen!

Veronique Jespers
2 jaar geleden

Super fijne en goede service! Heel erg blij mee.

Tatjana
2 jaar geleden

Ik ben al enkele keren bij Arpine geweest: voor de wenkbrauwen, voor de massage en ook voor de gezichtsbehandeling. Ik ben super tevreden geweest en ik ben van plan om mijn bezoeken door te zetten.
Arpine is echt heel aardig en luistert naar je. Ze is echt een aanrader!

Ashmie
2 jaar geleden

Hele lieve dame Arpine.
Geeft heel goed advies, is professioneel.
Zeker aan te raden. Blij dat ik jou heb leren kennen en je ziet mij zeker en vaker terug.

Joyce
2 jaar geleden

Ik ben heel tevreden over de behandeling die ik heb gehad, mijn huid ziet er nu al beter uit. Arpine is een lief persoon , ik voelde mij op mijn gemak . Tweede afspraak is al gemaakt.

Alexandra van der Schot-Koeleveld
2 jaar geleden

Wat voelde ik mij heerlijk ontspannen en wat was mijn huid opgeknapt na de gouden gezichtsbehandeling door Arpine. Ik kom zeker terug!

Renata
2 jaar geleden

Ik ben nu twee keer bij Arpine geweest. Ik werd heel leuk ontvangen en voelde mij meteen op mijn gemak bij haar. De behandelingen waren naar wens en zeer professioneel uitgevoerd.
Ik ben top geholpen dus in een zeer prettige sfeer.

Lisette
2 jaar geleden

Tijdje terug voor de eerste keer geweest om mijn wenkbrouwen te laten doen. Was heel tevreden. Daarbij had ze ook nog goede adviezen. Ik kom zeker terug

Gayana
2 jaar geleden

Hygiëne en netheid, Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde. Met 1 woord laat je zeker een keer verwennen door Arpine 🤗

Radha
2 jaar geleden

Arpine is een heel lief persoon . Ze neemt tijd voor je en geeft heel goed advies. Ben superblij met de behandelingen die ik heb gehad. Kijk er naar uit voor mijn volgende afspraak

Noëlle
2 jaar geleden

Heb m'n wenkbrauwen laten verven en epileren met een touwtje en het resultaat is heel mooi ! Ik kom zeker terug !

Wendy
2 jaar geleden

Een heerlijke gezichtsbehandeling bij Arpine Beauty Salon is echt een aanrader! Wat een vakvrouw is zij. Ze neemt echt de tijd, luisterde goed naar mijn wensen. En ik kon een uur lang heerlijk ontspannen en van de behandeling genieten. Na een uur ging ik met een heerlijk schoon en verzorgd gezicht blij en tevreden de deur uit. Ook mijn wenkbrauwen waren weer mooi van kleur en in vorm. Dus wil je even lekker ontspannen en goed advies van een echte deskundigen dan is Arpine echt top!

Mounia
2 jaar geleden

Ontzettend bedankt voor het stylen van mijn haar voor mijn bruiloft. Zag er perfect uit.

Dokman
3 jaar geleden

Arpine is heel professioneel , luistert naar je komt met goede ideeën, heeft m'n wenkbrauwen gedaan, een heerlijke gezichtsbehandeling, met een zalig masker en dag en avond make-up, geen spijt van gehad, voor herhaling vatbaar. Een topvrouw
.

San
3 jaar geleden

Ik ben zo blij dat ik Arpine gekozen heb. ze luistert zo goed naar je werkt heel schoon en op een professionele manier. Ben zo blij met me wenkbrauwen ze licht je op een rustige manier in welke handelingen ze gaat doen. Nooit meeeere een ander.

Alma
3 jaar geleden

Een heerlijke gezichtsbehandeling gehad. Alles werd erg rustig en met goede uitleg kundig gedaan. Heb ervan genoten. Lieve behandelaarstet

An
3 jaar geleden

Wat heb ik toch genoten van mijn gezichtsbehandeling en avond- make-up. Het fijne aan Arpine is dat ze proffesioneel te werk gaat en goed luistert naar je wensen. Mijn make-up is er de hele avond op gebleven! Mocht je twijfelen om voor haar te kiezen—> DOE DAT NIET! Ze is een TOPPER! Je zit in goede handen!

Monica
3 jaar geleden

Genoten van een heerlijke, professioneel behandeling in een ontspannen sfeer. Arpine is een echte vakvrouw!

Rachelle
3 jaar geleden

super snel geholpen, en me wenkbrauwen zien der fantastisch uit , super blij mee 😊
En klant vriendelijk ontspannen sfeer.